CONCURRENTIE & ONTWIKKELINGEN ALTIJD VOORBLIJVEN

We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk.

De VeranderBende helpt organisaties voorop te komen en te blijven door de wendbaarheid te vergroten. Dit doen we vanuit een visie waarin vakmanschap, verbinding met de collectieve ambitie en er ‘samen voor’ gaan centraal staat en waarin organistieontwikkeling in kleine stappen met veel impact plaats vindt. Dit alles mogelijk gemaakt en ondersteunt door de inzet van de nieuwste technologiën, samenwerkingsconcepten en veranderinzichten.

Image

ONZE DIENSTEN

Onderstaand een overzicht van de diensten die de VeranderBende biedt om jouw organisatie altijd voorop te laten lopen. Voor meer informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Doen we nog steeds waar we voor gaan en staan en is er een markt voor?

Een duidelijke Collectieve Ambitie zorgt ervoor dat energie in de juiste activiteiten wordt gestopt, dat mensen weten wat hun bijdrage is en bepaalt de richting voor elke verandering. Zonder een duidelijke en gedeelde ambitie gaan veranderingen moeizaam en hebben ze niet de impact die nodig is.

De VeranderBende helpt bij het scherp krijgen van ‘de visie en drijfveren van de organisatie’, ‘het scherp krijgen van de klantbehoeften’ en geeft het inzicht of de huidige bedrijfsactiviteiten aansluiten op die klantbehoeften, visie en drijfveren.

Image

Herijken ambitie

Image

Agile ontwikkelen

Image

Flexibel organiseren

Image

Je klant kennen

Image

Verbonden samenwerken

Image

Programmamanagement