VeranderBende TEDX: Een pleidooi voor minder ego en meer kwetsbaarheid

Ik heb als bendelid onlangs een TEDX voordracht mogen houden. Een pleidooi voor minder ego en meer kwetsbaarheid in zowel persoonlijke als zakelijke omgeving. Omdat ik erin geloof dat als we met z'n allen daartoe in staat zijn, we met elkaar veel meer voor elkaar krijgen.

Ik heb 30 jaar lang mogen ervaren dat het kan. In mooie mensgerichte organisaties waar ik werkte als medewerker, manager of ondernemer. Organisaties met inspirators als Eckart Wintzen en Ricardo Semler. Deze ervaring heeft mij ook geïnspireerd om te doen wat ik nu doe met de de VeranderBende.

Om je op te weg te helpen eindig ik met 5 ingrediënten die je in je leven / werk kan inzetten om minder vaak naar je ego te grijpen en vaker kwetsbaarder op te stellen. Ben benieuwd wat je ervan vindt en wat je ervaringen zijn met de inzet van deze ingrediënten. Laat het weten in de reacties onder dit blog of op onze Social Media als LinkedIn en FacebookLet's make the world a better (working) place.