De specialties van Rob: Denker in kansen en mogelijkheden, Vertaler van ideeën, wensen en ambities naar Doen en ervaren binnen de werkgebieden LoopbaanCoaching en Teamontwikkeling.

”In 1996 heb ik Raak Advies opgericht. Het op eigen wijze coachen, trainen en empoweren van mensen om te kunnen schitteren op hun werkplek, is mijn grootste drijfveer. Het ontwikkelen van verandervermogen en veranderbereidheid, het ontwikkelen van zowel mentale als fysieke fitheid nodig om invloed te pakken op je (werk)leven, is waar ik mijn kennis, ervaring en energie voor inzet. Ik ervaar steeds weer dat mensen veel meer kunnen, weten en zelf kunnen beïnvloeden dan ze beseffen en geniet van oprechte aandacht en groei bij mens en organisatie. In mijn aanpak laat ik mensen vanuit intrinsieke motivatie stappen zetten naar datgene wat zij ambiëren, kunnen en willen ontdekken en realiseren. In Raak Advies heb ik de vorm gecreëerd, om uiting te geven aan datgene wat ik ben, ambieer en belangrijk vind, in binnen- en buitenland.”

twitter 
  

Van Wens naar Realiteit, en de kracht van een collectieve Ambitie

Van Wens naar Realiteit, en de kracht van een collectieve Ambitie

Op 6 september 2015 was het zover; een wens en ambitie gerealiseerd. Wat begon met het lezen van een boek een aantal jaren geleden en wat mij aanzette tot het uitspreken van een wens, eindigde op 6 september jl. Op deze dag reed ik samen met een team van 6 recreatieve wielrenners over de finish in Rotterdam. Op dat moment hadden we 1400 km in de benen, gefietst in 8 dagen.

Lees Meer
2200 Hits
0 reacties
De Veranderbende
Ga naar boven